Banner_Escape

Escape Game

Een video vol ruis start op en een vervormde stem spreekt je toe. “I want to play a game” zegt de stem. Door de wazige video zie je nog net de levenloze ogen en puntige jukbeenderen van Dr. Crypto; een gestoorde moordenaar die verscheidene mannen en vrouwen heeft opgesloten in kooien op verschillende plekken in de stad. Kun jij de raadsels oplossen die Dr. Crypto heeft achtergelaten en zo de mensen redden uit hun kooien?

Verken jouw favoriete stad en verzamel aanwijzingen uit de omgeving en red zo de gegijzelden. Werk samen als groep of maak er een wedstrijd van met meerdere groepen in dit spannende en listige locatie-gebaseerde spel. Perfect te spelen in combinatie met een fysieke Escape Room maar ook een fantastische ervaring op zichzelf!

Zo werkt het

Jij en je teamleden krijgen elk een GPS smartphone of tablet mee. Zo vind je de aanwijzingen en puzzels die Dr. Crypto verspreidt heeft over de stad. Ontdek je een gegijzelde? Probeer dan in een minder dan kwartier diens code van de kooi te ontcijferen, dan krijg je extra geld! Kom je er echt niet uit? Dan kun je een hint kopen. Maar weet wel dat elk fout antwoord wat je geeft je geld kost!

Voor wie?

De Escape Game is een stadsspel dat gebruik maakt van smartphones en tablets, dus iedereen die met zo’n apparaat om kan gaan kan dit spelen! Hou je van spanning, samenwerking, strategie en puzzels? Dan is dit spel echt iets voor jullie! Maar er is meer: u ontdekt onderweg ook interessante bezienswaardigheden en leert veel bij over de stad. De perfecte combinatie

Hoe lang, waar en hoeveel personen?

Het spel duurt in totaal ongeveer 2 uur en is te spelen met meerdere groepen vanaf 3 tot 6 personen. Het spel kan in elk stad of dorp gespeeld worden, waarbij de kaart kan worden aangepast naargelang de locatie. Het is daarom ook perfect in combinatie met een fysieke Escape Room!