Testimonials

Hier zijn enkele testimonials van onze spelers:


“Het was een geweldige zaterdag en ons personeel vond het spel echt leuk! En het feit dat we een nieuw record behaalden in Antwerpen maakte de dag compleet! Bedankt voor het spel, we vonden het super!”


“We hebben een fantastische dag gehad! We hadden collega’s uit het Verenigd Koninkrijk over en die zien we niet zo vaak. Maar vaak moeten we in het bedrijfsleven wel samenwerken. En ShootOut bracht die teamspirit helemaal naar boven! Het was een fantastische dag en we komen zeker terug voor nog een potje!”


“We hebben echt heel veel plezier gehad! Iedereen was ontzettend fanatiek bezig en we kregen bijna het gevoel echte overvallen te plegen, zo spannend was het! We renden weg voor de politie en hebben gejuicht wanneer we een gepantserde truck opbliezen. Tijdens het rusten op een terrasje achteraf ontdekten we dat sommige teams wel 6 kilometer hadden gelopen tijdens het spel. Geweldig!”


“Wij organiseerden ons bedrijfsuitje op de mooiste lentedag van het jaar toentertijd. Dat zorgde direct al voor een goede sfeer. Maar het mooiste om te zien was dat de mensen die het meeste twijfels hadden bij de game uiteindelijk het fanatiekst meededen met het rennen door Amsterdam.”