Banner_Escape

Hunted

Je bent ontsnapt uit de gevangenis en nu.. direct een grote slag slaan natuurlijk! Dit is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan, want de premiejagers liggen op de loer. Met deze game kruip je in de huid van zowel een crimineel als een jager. De rollen worden halverwege namelijk omgedraaid. Wie verzint de beste tactiek en wie toont de meeste lef?

Zo werkt het

In teamverband gaan jullie de strijd met elkaar aan. Elk team ziet op zijn smartphone een plattegrond van de stad en de kluizen die beroofd kunnen worden. De jagers zetten alles op alles om de criminelen op te sporen en te vangen.
De criminelen dienen uit handen van de jagers te blijven en tegelijkertijd zoveel mogelijk kluizen te kraken. Wanneer ze een kluis kraken gaat het alarm echter af en wordt hun positie gedeeld. Wegwezen! Het wordt een spannend kat-en-muisspel.
Verzamel met jouw team zoveel mogelijk geld en kroon je tot de beste hunters of tot de grootste criminele meesterbreinen van de dag. Niet is zeker tot het einde!

Voor wie?

Hunted is een spel voor mensen die van wat spanning, actie en beweging houden. Om uit de handen van de premiejagers te blijven moet je soms een sprintje trekken of je verstoppen zodat ze je niet te zien krijgen.

Hoe lang, waar en hoeveel personen?

Het spel duurt in totaal ongeveer 2 uur en is te spelen met meerdere groepen vanaf 6 tot 80 personen. Het spel kan in elk stad of dorp gespeeld worden, waarbij de kaart en de opdrachten kunnen worden aangepast naargelang de locatie.