The Wedding Planner

Het is de dag voor het huwelijk en het blijkt dat de ceremoniemeester er een puinhoop van heeft gemaakt. Er is namelijk nog vrijwel niets geregeld. Aan jullie de taak om er alsnog een fantastische dag van te maken. In teamverband ga je deze virtuele game spelen in het centrum van een stad.

Met behulp van een smartphone of tablet wordt je kriskras door de stad geleid. Het doel van het spel is om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen en producten te betalen die nodig zijn voor het huwelijk, zoals de ringen, de jurk, de taart etc. Dit dient vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie. Er is geen tijd te verliezen! Om het allemaal nog iets spectaculairder te maken hebben we enkele virtuele figuren aan het spel toegevoegd, zoals de limousine chauffeur en de bruiloft-fotograaf. Maar kijk uit! Ook die vervelende ex-vriend en onaardige schoonmoeder begeven zich in de stad. Als zij jullie zien kunnen zij het feest morgen wel eens flink verstieren. Ontwijken dus!

Onder het genot van een welverdiend drankje wordt het winnende team gehuldigd. Of de bruiloft nou leuk wordt of niet, deze vrijgezellendag zullen jullie in ieder geval niet snel vergeten!

Zo werkt het

Jij en je teamleden krijgen elk een GPS smartphone of tablet mee. Zo vind je makkelijk de belangrijke punten en gouden munten die verspreid over de stad liggen. Via hetzelfde toestel kan je in real-time elke beweging van je tegenstanders volgen. Zijn ze in de buurt, dan kun je via de telefoon taarten in hun gezicht gooien. Als je ze raakt, kan de geraakt groep een minuut lang niets doen. Zo strijd je om de hoogste score en de beste bruiloft!

Voor wie?

The Wedding Planner is een stadsspel dat gebruik maakt van smartphones en tablets, dus iedereen die met zo’n apparaat om kan gaan kan dit spelen! Hou je van spanning, samenwerking en strategie? Dan is dit spel echt iets voor jullie!

Hoe lang, waar en hoeveel personen?

Het spel duurt in totaal ongeveer 2 uur en is te spelen met meerdere groepen vanaf 6 tot 80 personen. Het spel kan in elk stad of dorp gespeeld worden, waarbij de kaart kan worden aangepast naargelang de locatie.