The Hangover

Jullie hebben gisteren een fantastische vrijgezellendag beleefd en daar ondervinden jullie nu de nawee├źn van. Verloren tanden, een afgrijselijke tatoeage en een knallende koppijn. En nu het ergste: het huwelijk is vandaag en daar moet nog van alles voor geregeld worden!

Met behulp van een smartphone of tablet worden jullie kriskras door de stad geleid. Het doel van het spel is om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen, zoals het herstellen van je gebit en het afbetalen van de ringen en het trouwpak. Deze dingen dienen vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie.

Om het allemaal nog iets spectaculairder te maken hebben we enkele virtuele figuren aan het spel toegevoegd. Betaal de striptease-danseres van gisteravond af zodat ze de pikante foto’s niet op Facebook zet, maar ontwijk je ex-vriend en je irritante schoonmoeder.

Rennen en niet achterom kijken! Valt het huwelijk nog te redden? We hopen het van harte!

Zo werkt het

Jij en je teamleden krijgen elk een GPS smartphone of tablet mee. Zo vind je makkelijk de belangrijke punten en gouden munten die verspreid over de stad liggen. Via hetzelfde toestel kan je in real-time elke beweging van je tegenstanders volgen. Zijn ze in de buurt, dan kun je via de telefoon taarten in hun gezicht gooien. Als je ze raakt, kan de geraakt groep een minuut lang niets doen. Zo strijd je om de hoogste score!

Voor wie?

The Hangover is een stadsspel dat gebruik maakt van smartphones en tablets, dus iedereen die met zo’n apparaat om kan gaan kan dit spelen! Hou je van spanning, samenwerking en strategie? Dan is dit spel echt iets voor jullie!

Hoe lang, waar en hoeveel personen?

Het spel duurt in totaal ongeveer 2 uur en is te spelen met meerdere groepen vanaf 6 tot 80 personen. Het spel kan in elk stad of dorp gespeeld worden, waarbij de kaart kan worden aangepast naargelang de locatie.