Hunted

Een plotselinge wolk van rook ontneemt je het zicht op het moment dat het podium in een flits oplicht. Je hoort een mechanisch gezoem terwijl je ogen wennen aan het heldere licht. Wanneer de rook is opgeklaard zie je de presentator langzaam uit de vloer oprijzen en zo het podium op stappen. Zijn roze pak glittert als duizenden sterren en hij heeft een glimlach als een tandpasta-reclame. Met een donderende stem verwelkomt hij jullie met de volgende woorden: “Welkom bij het meest fantastische spel van je leven! Welkom bij Hunted!”

Na deze introductie gaat de presentator verder. “Het doel van Hunted is om als groep zo veel mogelijk punten te scoren zodat jij met jouw team aan het einde van het spel bovenaan het scoreboard staat! Je rent door de stad en voert de meest waanzinnige opdrachten uit en documenteert dit door middel van foto en video om zo de andere teams voor te blijven. Natuurlijk is het zo dat degene met de hoogste score wint, maar vergeet niet dat de lol en de ervaring het belangrijkst is! Veel Plezier!

Zo werkt het

Jij en je teamleden krijgen elk een GPS smartphone of tablet mee. Zo vind je makkelijk de koffers op de kaart, waarin de opdrachten zitten. Deze opdrachten worden dan verspreid over de stad. Vind de opdrachten en voer ze uit en leg dit vast via foto en video. Deze kun je na het spel weer downloaden. Maar weet wel, de ene opdracht is nog gekker dan de ander!

Voor wie?

Hunted is een stadsspel dat gebruik maakt van smartphones en tablets, dus iedereen die met zo’n apparaat om kan gaan kan dit spelen! Hou je ervan om in teamverband de meeste gekke opdrachten uit te voeren? Dan is dit spel echt iets voor jullie!

Hoe lang, waar en hoeveel personen?

Het spel duurt in totaal ongeveer 2 uur en is te spelen met meerdere groepen vanaf 6 tot 80 personen. Het spel kan in elk stad of dorp gespeeld worden, waarbij de kaart en de opdrachten kunnen worden aangepast naargelang de locatie.

Banner_TeamChallenge